Sastojci:
- 3 manje tikvice
- 2 režnja češnjaka
-1 crveni luk
- 10 dag goude
- brašno
- mrvice
- peršinov list
- 2 jaja
- 1 kobasica po potrebi
- sol, biber i vegeta
Priprema:
- naribaš tikvice, posoliš i ostaviš da puste vodu
- ocjediš tikvice
- dodaš jaja, sitno narezani crveni luk i bijeli luk sitno narezati
- sitno narezati peršin i nasjeckati na kockice sir i kobasicu ( možete i nešto drugo staviti šunkericu ili hamburger slaninu)
- sve staviti u posudu sa tikvicama i začiniš sa soli, biberom i vegetom
- dodavati brašna dok se ne napravi smjesa ( smjesa mora biti mekana i da se lijepi za ruke )
- kada praviš polpete od tikvica staviš u mrvice prije pečenja i onda peći na tavi
- kada porumene izvaditi van i staviti na ubrus da se masnoća upije
Nema komentara:
Objavi komentar